Saturday, August 27, 2016

Produk paling meruntun jiwa :D


Ramai tahu kan aku exicident 16 Julai lepas. Mase tu lagi sebulan brp hari je lagi aku nak bertunang, serius gila aku macam tak percaya kening aku paling teruk sekali. Hoihhh, tu aset aku paling mahal selain aset &^%%* (dilarang lucah lucah ya)

Ehh lupa nak bagi tau, pagi tadi bos aku bagi tau, manager aku baca blog aku. Ehh aku taktahu nak bangga ke ape ni. Ke kene jaga adab dan tatasusila aku sebagai blogger yang tak ade mase depan ni? Eskuismeee, gua takkan hipokrit. Maafkan saya madam, bos :D

Berbalik pada tajuk aku yang kebabom ni kan KAHKAHKAH!





lepas kau kau dan kau tengok parut ni semua, kau rasa akan hilang tak? Doktor pun ckp ni akan jadi parut kekal sebab diorg lambat tampal surgery plastic (salah ke betul ke aku sebut ni) dekat kening aku yang luka tu. Dalam hati aku kan, macam nak tunjal je kepala doktor tu, ehh doktor tu salah staff kau kan knp kening aku yang jadi mangsa ni? Sakit jiwa aku dengan HKL ni (serius lembab) 

aku ni sejak tahun lepas memang aku selalu tampal sakura mask dari seqybeauty ni dekat muke sebab muke aku ni spesis jerawat suke hinggap. Cinta till jannah sangat jerawat ni dekat aku, muahh ciked!

Bila aku excident je aku terus sapu sakura mask di dekat muke dengan kening. Muke aku pun luka jugak ye kalau pandang dengan mata halus, sape pandang dengan mata kasar mmg tak nampak laa. So gunakan la mata halus anda, cewahhh ><


kau nampak tak perbezaan yang sangat ketara? Sebulan je weyy semua kulit kering sendiri lepas tu benang pun kering cepat tau sampaikan aku tarik sendiri je guna tangan. Dua benang yang terakhir aku gunting sendiri, tak sakit lansung. Aku kan mc dekat dua minggu, so rutin aku pagi petang siang malam sapu je la sakura mask tu hihi. Pencinta setia sangat kan? 

Bila kau sapu je sakura mask ni dekat muke, kau akan rase sejuk je. Serius weyy best gile, kau akan rase fresh gile! Tahan lama pulak tu, aku baru gune dua botol ke kotak ke  lori. Ade jugak yang comment dekat fb aku, whatsapp aku tanya pasal sakura mask ni boleh untuk hilangkan parut jerawat? InsyaAllah boleh hilangkan, jangan risau. Cuba dulu baru tahu. Founder blog ni kak sepet tu. kenal ke idok? Biasa tu tak kenal, tumbuk nak? Ehhh :) Sekarang aku tengah tunggu kak sepet keluarkan matte pulak, auww! Tasyabarnyaaaaa. Haha! Nak buat hantaran nanti, satu dulang penuh porduk seqybeauty auwwwwww!

Korang kalau nak beli boleh whatsapp aku minta number kak zara (kakak founder) 
aku selalu beli dekat dia, hari ni order esok lusa sampai. Pantas! Kau seacrh je dekat fb ZARA NOH nanti keluar la nama dia lepas tu sila siapkan, mane yang ade cash tu sila masukkan dalam bank untuk transfer kahkahkah Siap sedia untuk rambang bijik mata eh? Jangan salahkan aku eh, kang cakap aku hasut. Sila salahkan kak sepet sebab keluarkan produk kebabom :D



Disini aku sertakan gambar last sebelum excident, hanya pakai BB Cream dari seqybeauty
Huwaaaaaaaa :'( Rindu kening lama i 



Ikhlas,
Pompuan paling comel dihati sendiri ><


No comments:

Post a Comment