Sunday, October 25, 2015

PMR vs PT3

PMR ke PT3 ke tetap umur 15 tahun ye.

Alis baru habis PT3, so aku pun ambik mood mengimbau kenangan masa aku PT3 jugak kahkahkah! 
Aku daftar PMR dekat sabah bah ya tapi ambik dekat Kuantan sbb pindah sane so result aku lambat sikit baru dapat. Zaman dulu tak ade whatsapp ya so hazab la kau tunggu cikgu hantar gambar result. Tunggu line 3G ade baru gambar ade. Bengong lahaiii! Bukan nak cerita pasal result sebenarnya, mls aku nak ingat result result ni. 

Sebagai calon tumpangan aku tak boleh duduk dlm dewan dengan budak budak kelas aku, aku terpaksa redha yang aku kena duduk dgn bdk kelas blkg yang aku sendiri pun tak brp nak kenal sgt. Nasib ade Shafuan, bdk dari sabah jgk. Kes pun sama dengan aku calon tumpangan HAHA! Satu kelas dengan aku. Ade sorg mamat dari kelas tu kan usha aku, wahhh kemain suke aku HAHA. Tiap tiap hari usha okay. Teruk sgt perangai! Nyampah

Lepas habis PMR je kan, aku dgn bdk bdk kelas selalu rajin gila dtg sekolah. Masa sblm PMR hazab nak mampus woihh nak pegi sekolah. Bila lepas PMR syiokkkkk gila. Lepak dkat kantin sampai kena halau dengan penolong kanan suruh balik sbb kami menyemak dekat sekolah kahkahkah! Sumpah kelakar gila bila ingat. Masing masing bawak handfone pegi sekolah ambik gambar guna N70. Mase tu sape pakai handfone tu kira kaya aaaa. Ade camera, ade lagu avril lavigne. Puihhhh! Muntah hijau bile ingat semua tu. Org lain sibuk pegi lawatan tapi aku and the geng tak pegi. Nadia, kalau kau baca blog aku ni kan, aku nak kau tahu, aku masih ingat kod gitar yang kau ajar aku dulu. Hahaha! Bodoh gila perangai. Mase tu indie band tgh naik, HUJAN, YUNA, ANA RAFALI zaman zaman diorg la tu. Tapi aku tetap minat CTDK ehh, haha.

Lepas tu plan pegi air terjun dekat Panching. Kutip duit kemain mase tu. Heaven gila! Bakar ayam, sambil main gitar, aku kutuk kau lepas tu kau kutuk aku tak henti henti *terpakse tabahkan hati
Siap pasang khemah lagi tau. Best kot! Rase mcm nak ulang balik je, tapi confirm tak boleh mcm dulu dah. Ade yang dah kawen, ade yang tgh tunggu time nak dpt anak, ade yang dah ade anak pun haaa. Yang main main mate satu kelas pun ade HAHA! Yang putus couple satu kelas pun ade. Sape la tu *lari tutup mate
Masuk dlm pelampung lepas tu ade org tarik pusing dlm air, auwwwww! Rase nak hentak kepala satu kali bagi hilang semua tu, sakitnya tuh disini hahahaha

Semua tu kenangan yang paling terindah gila, ala drama anugerah dendam terindah sangat kahkahkah!

Budak budak skrg ni tak ade nye nak keluar buat aktiviti mcm dulu, berkhemah pegi air terjun masak masak ayam. Diorg pilih pegi mall, tgk wayang main bowling je. Tak keluar peluh lansung. Lepas tu pegi mkn, mengadap fone masing masing. Kalau dulu mmg lepak betul dengan member, terase kehilangan sgt. Eymaaaaaaaaaaaaaaaaa! Rindu du du du.

JANGAN TANYA KNP AKU TAK UPLOAD GAMBAR EH! 
LAKTOP BERHANTU


Tu je nak cakap,
CiNDERELLA


No comments:

Post a Comment