Thursday, October 29, 2015

Feeling artis kahhhhhh!

Aku ni tgh tak ade idea nak mengupdate ape dah ni. Terima kasih bebanyak la anonymous, jasamu dikenang ya sbb bg idea. Membuak buak idea ni haaa weihh. Terima kasih ya bg aku perasan uqasha senrose ^_^


Gigih la baca blog aku pukul 2 3 pagi ni kahkahkah! Rajin pulak comment tu. Lahaiiii! 
Kau dah knp kak jah? Ni kerja prmpn je ni, laki tak ade nye nak comment comment bagai ni.

Kelakar pun ade juga eh, pakai lens tu bajet retis la eh? Hihi
First time aku dgr kakjah weihh, kelakar naw naw.
Kau tak pernah pakai lens ke? Ke mate kau mmg tak boleh nak terime lens tu sbb meroyan mcm prmpn hilang anak ni.
Tak ape laa, aku doakan anonymous ni berubah la yaa. Moga terbuka pintu hati tu ye.

Kang ade pulak org kutuk ckp kecoh je aku ni, pdhal blog entah pape heboh satu malaysia orang kutuk. 
Eh suka hati aaa. Sbb aku ni blogger tak famous la aku bising knp org kutuk? Aku manusia biase je, sila la jgn kecam iolls. 

Eyma tanya aku kenal sape anonymous yang comment tu, aku tak berani nak ckp weihh. Kang fitnah pulak kan. Hakak dah berubah wakk sejak awal muharam minggu lepas. Cuba nak berubah cuba eh cuba cuba. Manusia tak pernah terlepas melakukan kesilapan.

Eh aku ada satu story ni, subuh subuh aku baca aku sendiri gelak. 
Aku ada tengok da'ie dekat facebook hari tu, Daie Hamidah menang woihh, pulun kedah pulun! Ecehhh
Tajuk dia, ''AKU PENDOSA JUGA INGIN KE SYURGAMU'' 
Aku shared dekat facebook. Aku taktau ape aku melalut tu, aku pegi taip mcm ni haa, ''AKU PENDOSA JUGA INGIN KE NERAKAMU''
Woihhh! Kau rase? Subuh tu dlm pukul 5 lebih tak silap aku, celik celik  tengok Eyma comment, ''ke neraka''? Cepat cepat aku edit balik, kahkahkah! Entah brp org dah la carut baca statement aku tu. Lepas tu aku gelak sorang sorang. Giloss!

Ha tu je nak cakap hari ni, jangan carut hakak yang sedang berubah ni ye. Mihmihmih
Yang baik dari Allah, yang buruk dari hakak *INSAF


Assalamualaikum,
CiNDERELLA


^
^
^
^
^
^
Dah knp? Insaf sangat, kahkahkah!





1 comment:

  1. haha..asal pakai lens je retis..jd semua org yg pakai lens tu adalah retis? ramai tu XD

    ReplyDelete