Wednesday, September 02, 2015

Review sambil promote kate ko!


Haaa, nahhh kau rasakan. Nak sangat dropship kan, padan muke! Before ni jual produk promote sendiri sekarang dah ade agent dropship sendiri. Rasakan penat ke tak penat! Cannot laa, hahaha!
Tapi aku suke je dapat borak borak dengan diorg semua. I is suke u know. Hahaha

Alhamdullillah, aku dah ade 40 plus plus agent dropship. Dapat tolong orang yang nak mulakan bisnes tanpa menggunakan modal. Yeayyy! Sis Sepet, awak memang super inspirasi saya tau, muah ciked, auwww! Rase nak lempang diri sendiri.


Meh nak close up muke dulu dengan skrg. Nampak tak parut pipi tu makin pudar? Ke sebab jauh dengan Ewan? Aku ni memang ade satu masalah harmon kau tau. Aku taktau la ni sbb aku perasan sendiri ke atau mmg perasaan cinta yang menebal terhadap Ewan. Kalau dekat dengan dia kan, jerawat aku jarang gila naik, bila jauh kan tu dia bakhang jerawat aku berpusu pusu lumba lari sape paling lama, besar melekat dekat muka aku. Kongajaq sangat! 

Okay sebenarnye kan, gambar atas ni aku pakai sakura mask dari founder Sis Sepet ye. Sakura mask tu aku dapat hadiah dari Kak Ara yang jelitawan rupawan dermawan tu yaa. Tak sabau nak guna mase mula mula dapat, lepas tu ibu aku pulak bawak pusing tesco. Aku ni pegang kejap simpan kejap dalam beg. Ishhhh! Cannot laaaa. Sampai rumah terus zassssss tempek. 

Tudung biru tu gambar sebelum aku pakai. Tudung pink ala ala belacan tu lepas sebulan tak silap aku. Aku belek belek gambar terus macam pehhhh wuuuu wallaweh senyum sorang sambil bermonolog sorang sorang, ehh cun jugak aku ni eh. Kahhhhhhhh! Taraaaaaa, nampak hasil tak? Meh la order dengan iolls wahai uolls sekalian alam. Meh kite cantik sesama. Nanti aku upload gambar sakura mask eh. Aku malas nak transfer gambar, sorry.

Tu je nak cakap,

Eh meh la join dropship kittewwwwwww *hashtag sorok muka bawak bantal

Muahh ciked weihhh, auwwww!

No comments:

Post a Comment