Friday, August 28, 2015

Pelik tapi benar


Pecah record hupdate pukul 12 midnight lebih. Semangat kemerdekaan sangat hoihhh! Hahaha

Umur semakin meningkat ni semakin menjadi jadi kemalasan aku.
Amboi, biase dia ni! Lately ni aku cepat touching gila oing oing dengan orang sekeliling aku.
Dengan ibu pun jadi kerja. Kena tegur sikit meleleh airmata.
Bajet orang tak sayang kau ke ape syaa? Cissss sangat
Contoh kan, aku rebus cili kering lepas tu cili kering tu sikit sangat.
Ibu tegur sikit cemane nak masak, terus rasa nak menangis. Saiko gila! Awaaa sia tak kuaaaaad

Lepas tu sejak Ewan last sem ni kan, dia memang sibuk dengan segala projek maknenek tu aaa.
Dia memang tak ade mase nak layan aku semua. Aku leklek je aaa. Dulu kot la menggelabah tak tentu pasal bila dia tak reply whatsapp. Prmpn kan, syaiton sangat pemikiran.
Dia tak reply aku leklek je aaa. Sehari sekali je dengar suara dia kadang tu. Dulu cannot eh, kau nak pegi mane kena call bagitau HAHAHA! Skrg i is okay je.
Tiba tiba hari ni dia whatsapp aku, ayat mcm nak marah marah. Kalau dulu aku hentam balik tapi skrg aku lek je baca whatsapp, maki makian tak ade dah sbb dah 22 kate ko HAHAHA!
Lepas aku baca aku buat taktahu je aaa, sbb tau dah perangai castello dia tu.
Aku tak brp layan sangat whatspp dia. Dalam 10 minit dia whatsapp minta maaf sbb marah aku tadi.
Lepas tu aku menangis. Menangis sbb dia minta maaf? Tak boleh blah lansung alasan aku menangis. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! 
Sangat kelakar alasan aku.



Tu je nak cakap.
Eh satu lagi, kepada awak awak tu.
Saya minta maaf *harap terasa




Aku dah knp?

No comments:

Post a Comment