Sunday, August 16, 2015

Maki hamun


Aku rasa banyak benda dah aku berubah. Very the matang uolls HAHAHA! Kalau dulu setiap kali benda yang aku tak puas hati ke orang mengata aku ke mesti terus aku update dekat facebook aku maki kaw kaw. Sekarang tidak lagi ya, faktor usia barangkali kahhhhhhh! <<< Gelak versi baru eh?

Dulu aku gaduh dengan pakwe opkos aku update maki hamun terus, pedulik hape kan. Biar orang nampak ''pehhh brutal siot minah ni''. Tu dulu eh dulu dulu punya cerita. Fikir fikir balik Ya Allah sungguh tidak matang perangai. Dulu first time gaduh dengan Ewan mmg aku maki hamun dekat facebook. Pedulik perasaan dia, ingat aku heran. Dia lek lek je. Lame lame, kawan tu pendam kot sekali dia lepas terkejut beruk hoihhh! Hahaha. Terus diam. Aku ni dah la jenis bangse susah nak nangis kalau dengan laki, kena dgn dia melalak meraung lagu new boys. Hahaha!

Ibu pesan tak payah nak kongsi perasaan sangat dengan orang dekat facebook tu. Dulu aku macam 'eh biarlah, tak fun lansung ibu ni' tapi aku bermonolog dalam hati je aaa. Kahhhhhh! Lagi sekali gelak patern baru kate ko. Sekarang ni baru aku faham bila aku baca status orang dekat facebook. Hoihhh geli bulu ketiak aku weihhh. Kau dah knp nak maki orang kak jah weihhh? Dulu aku pun macam tu jugak eh? Maluuuuuuuuuu >_<



Hai stalker A.I < jgn cakap sis tak ingat, auwwwww!
Muahhh ciked :*

No comments:

Post a Comment