Thursday, August 13, 2015

Lama pendam jadi pekasam!


Hari tu aku ada cerita kan pasal laktop aku terformat sendiri. Semua orang tak percaya, member aku si Zul tu pun aku cerita pasal laktop aku format sendiri. Boleh ke dia tibai p gelak? Eh eh suke kau eh. Tapi serius weihhh! Aku rasa laktop aku ni tak bagi aku tengok gambar gambar lame. Banyak sangat kenangan dalam laktop. Gambar, video, assignment mase study dulu, segala proposal aku buat dulu. Aku la kuli dalam buat buat kertas kerja ni even aku ketua projek time tu. Eh jangan sebut dah pasal mende tu semua, kang aku sakit hati. Gambar mase duduk rumah sewa pun hilang dah, kau rase? Hahaha. Malas fikir. Tuhan tahu apa yang aku buat. Shadappp you bebeh. 

Ade je orang yang baca blog aku diam diam. Sedangkan acc GSC aku yang ade password pun diorg guna, ni kan pulak blog aku yang tak ade password ni kan. Kemon laaa! Aku tahu je sape yang guna acc GSC aku tu tapi malas kecoh. Biar dia baca blog aku sambil terbatuk. Cantik aaaa perangai kau prmpn. Mane boleh guna acc orang suke hati, aku report polis baru kau tahu. Berak cirit pulak nanti sambil jalan. 

Dulu nak update blog cakap lepas fikir duatigapatploh juta kali skrg ni lantok aaa. Malas fikir perasaan orang sbb orang tak fikir perasaan aku. Pendam jadi gila nanti eh. 


Prmpn paling sopan,
Cinderella

No comments:

Post a Comment