Sunday, August 16, 2015

Insurans Nyawa


Dah lama aku cari pasal insurans nyawa ni. Azrul alis dengan azril senang, abah diorg askar dah tentu layanan A+++++, aku ni satu ape pun tak ade. Prudential tu yang paling famous amos pun tapi idok la aku banyak duit nak bayar. "Eh insurans nyawa kot, takkan nak berkira sangat"? Opkos aku berkira sbb aku tak kerja lagi HAHAHA! Ibu tak payah risau la sbb ibu ade daddy kan. Kalau aku ade duit tak kisah sangat, ni pun kais pagi makan pagi kahhhhh! (gelak baru lagi)

Aku mmg suke bace blog sis ni kak filla . Idola sangat ni, hahaha. Hai filla gojes *lambai tangan
Minggu lepas ke dua minggu lepas kot aku terbaca pasal insurans nyawa yang dia update. Punyalah kusyuk aku baca eh. Monolog dalam hati "eh macam bagus''. Kebetulan duit dalam bank aku tengah berkepuk-kepuk time tu, laju je tangan beli. Bukan ape, untuk mase depan aku sendiri jugak kan. Cewahhhh mase depan. Dah la murah gila. Actually Ewan dah lama suruh cari pasal insurans ni. Dia hari tu mak dia yang belikan. Kalau dia yang beli confirm dia beli untuk prmpn kesayangan dia ni. Ewahhhh! Haktuihhhh *hai stalker kesayangan hamba, mmuahh ciked

Insurans yang filla cerita ni bayaran setiap bulan eh. Ikut umur tau. Suka suka suka! Malas membebel panjang lebar, ni link pepandai la kau baca dekat blog kak filla kasihaleeya.blogspot.com . Kau tekan je link tu, kau baca la ape yang di bebelkan kak filla tu. i is suke je HAHAHA!


Credit to kak filla, mmuahh ciked :*
Arios amigos :)

No comments:

Post a Comment