Sunday, August 16, 2015

Cara letak profile badge fb dekat blog


Puas aku godek godek pasal benda alah ni. Akhirnya jumpa jugak, thanks awak Leen's

Langkah pertama kenssss, ikut tauuuu. Klik link ni > tekan sini weihhh! < Dah ke belum? Dah? Okay good. Bile dah klik link tu kau akan nampak mende macam ni



Lepas tu kau klik profile bagdes. Lepas tu kau kena log in acc facebook. Pastikan ade acc facebook sendiri, jangan kau gatal miang guna facebook adik beradik sepupu sepapat kau pulak eh. Yang tak ade facebook tu sorry laaa tak mampu hakak nak tolong eh HAHAHA!


Bila kau dah log in terus automatic dia keluar acc facebook kau. Memang tak la kau log in guna email kau tiba tiba keluar acc jiran sebelah rumah kau. Jodoh sebelah rumah sangat lettewwww! Lempang satu kali.


Dah siap! Senang kan? Gambar ni aku malas nak crop. Tengok la ape segala tab yang aku buka. Usha kiri sekali tu weihhh. I is tengah layan zikir sambil update blog, sejuk perut mak ewan dapat menantu macam ni kahhhhhh! Sebenarnya tengah hujan lebat nak arwah ni, aku kan penakut bunyi kuat nak mampus ni, pasang zikir salah tak kena laa. Gambar facebook aku dengan ewan eh? Tak perasan. Kang confirm ade org whatsapp aku cakap tak ade mood nak baca blog dah. Ehh takmau takmau. Kite mmg suke orang jealous, jealous tande nye syg. Hahahaha! 



Selamat mencuba yaww!
Menantu kesayangan kak mah, auwwww!


No comments:

Post a Comment