Wednesday, June 03, 2015

Sekolah


Sambung entry semalam pasal sekolah, versi throwback sangat ni lepas tu memleleh airmata sebab rindu sekolah. Bukan rindu nak belajar dalam kelas tapi rindu nak gosip sana sini. Kahkahkah! Kerja sekolah jangan harap la nak siap on time eh, haruslah aku tiru orang. Kau bayangkan aku ade 4 sekolah rendah 4 sekolah menengah tu tak campur sekolah tadika lagi. Anak askar kate ko HAHAHA.

Mase sekolah start form 1 aku dah start aktif bola baling sampai form 3. Ehh haruslah menang eh walaupun form 1 aku hanya jadi keeper. Sangat tidak menyukainya! Form 2 pun sama tapi tak jadi keeper dah, i is malas u know tangkap-tangkap bola. Tangkap Ewan aku suka laa, hahaha *makcik-makcik aku baca ni mesti fikir lain, takmau-takmau.

Masuk form 3 kena pindah sabah pun tetap aku aktif bola baling. Sorang-sorang pun aku sanggup eh. 100 meter, 400 meter, 4x400 meter pun aku bedal. Alhamdullillah aku berjaya bawak balik medal untuk ditayangkan kepada adik-adikku, wakakaka! Masuk form 4 pun tetap sama aku aktif jugak olaharaga walaupun tak menang satu habuk pun eh gara-gara lari dengan Eyma kejar burung tak lepas, kecewa gila aku rasa. Tapi atas semangat setia kawan aku tetap setia berlari dengan Eyma. Muahhh ciked!




Salam sayang,
Perempuan paling comel

No comments:

Post a Comment