Friday, February 27, 2015

tak ade tajuk


First time kot aku update blog guna handfone, sgt ketinggalan kan? Oleh itu, kalau ade typo siket2 tu harap maafkan aku ya. Aku malas nak delete dan taip semula. Dasar prmpn pemalas sgt. Sambil update sambil reply whatsapp beby eyma. Auww beby sgt, lempang kang naya je. Rindu nau nau dkat eyma aka keringku yang ku sayangi. Sudikah kau menjadi bridesmad ku? HAHAHA . eh aku nak test je sebenarnya, tiba2 melalut sampai sini. Bye

Wednesday, February 04, 2015

Cemburu


Mmg perempuan kuat cemburu ke? Ke mmg aku je yang kuat cemburu HAHAHA! Tak kelakar okay. Dulu aku tak mcm niyyy tapi skrg makin menjadi cemburu aku niyyy. Selamat lah ex2 aku sebab aku tak kuat cemburu dulu tapi skrg Ewan jadi mangsa. Mungkin sbb apa pernah terjadi antara aku dengan dia membuatkan aku jadi seorang yang cemburu. Even dah kawen sekalipun cemburu tu tetap ade okay, tak boleh buang aku rasa perasaan niyyy.

Dalam dunia niyyy sape yang taknak jadi yang perfect utk pasangan kan? Macam tu jugak aku. Kalau boleh aku nak buang semua perasaan yang ada dalam perasaan aku niyyy tapi aaaaaaaaaaaaaaaaaa tarak boleh. Nyampah sangat! Terimalah diriku yang kuat cemburu niyyy wahai sayang intan payung belian pasar malam pasar kepayang wakaf che yehh ohh yeahhh HAHAHAHA!



Prmpn yang kuat cemburu,
Syasya Anabella Casandra ;')


Sunday, February 01, 2015

AZ Kosmetik


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN AZ KOSMETIK SKINCARE

  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
  • Mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
  • Membersihkan kulit muka
  • Awet muda
  • Melicinkan kulit muka
  • Mencerahkan kulit muka
  • Krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan 
  • Parut jerawat secara efektif dan berkesan.
  • Diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
  • Menghilangkan tompok dan bintik di muka

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN AZ KOSMETIK SKINCARE
  • Produk berasaskan herba dan extract buah-buahan
  • Bahan semulajadi,tiada bahan kimia terlarang

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN AZ KOSMETIK SKINCARE
  • Cuci muka dengan Az Beauty soap 2@3 kali sehari,
  • Disapu toner 1@2 kali selepas cuci muka,
  • Waktu siang pakai day cream dan lepas tu lapiskan sedikit sunblock

PANTANG LARANG AZ KOSMETIK SKINCARE
Tiada pantang larang, gunakan tanpa was-was

SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) AZ KOSMETIK SKINCARE
  • Boleh pakai sembahyang tak?
Jawapan: Boleh, tak ada masalah