Friday, January 23, 2015

First entry 2015


Assalamualaikum, hai uolls.

Lama betul la aku tak update belog niyyy. Rindu tau takkkkkk! First entry tahun 2015 niyy, ehh lupa HAPPY NEW YEAR walaupun dah nak habis bulan Januari dah hehe. Ada aku kesah? Pedulik hapeeee. Hashtag akuyangtaipkauyangterase! Wakakaka.

Harapan aku tahun niyyy nak pegi Krabi dengan La Familia, Ewan the gojeng. Auwww! Feeling omputih sangat berjemur tepi pantai. Lepas berjemur tengok cermin lepas tu jerit macam perempuan kena sawan, hahaha! Aku dah follow bajet belanjawan kak Elly In Wonderland tu tau, kalau tak kenal dia, sila hantuk kepala dekat dinding sebanyak 150 juta kali lepas tu bahagi 2 darab 5 tolak 4 lepas tu suka hati kau aaaaa. Kahkahkah!


Nak jugak letak gambar. Ehh suka hati aaaa heee  ;) First time kot aku make up ala barbie paling jelitawan dalam hati ewan niyyy. Tengkiu gila gila dekat Kak Nany paling gojes dgn Keknis sudi make up i. Terharu gila, tak sangka dapat jadi model untuk ahkak ahkak sekalian. Tengkiu so mucho mucho, muahhh ciked :*


Pehhhhhh! Aku suka gila tengok gambar niyyy. Bajet Kim Kardashian dengan Kanye West sangat tau. Suka suka suka! Kalau ibu baca niyyy mesti lempang aku kiri kanan sebab perasan sangat. Anak dia yang paling terhangat di pasaran, auwww! Puihhhhhhh


Aku rasa niyy first welfie aku dengan Ewan dalam tahun niyyy. Ewan niyyy anje sangat tau, nak potong rambut pun tanya aku macam mana nak potong apa bagai. Bila sampai salon, salon okay taknak kalah dia niyyy hahaha. Cina potong rambut tanya nak potong mcm mana, dia suruh cina tu tanya aku. Ehh rambut sape yang nak potong niyyy? Tapi aku suka je hihihi,



Nak cakap tu je malas beleter panjang, nanti org benci. Ehh? Nak benci ke hina ke suka hati kau laaa. Takmau terasa hati, no no no :P

Paaa, tengkiu jadi ustaz, lecturer pakar motivasi i. Muahh ciked



Rinduuuuuuuuu! Ibu, tengkiu lahirkan kakak. 
Tengkiu jadikan hati kakak kuat menghadapi semua dugaan. 
*Semoga Alyah dengan Ramli MS bahagia ;)






Cinta Hati Ewan,
Syasya