Sunday, October 12, 2014

Jumpa Siti NurHaliza dengan tabita dengan shawl !

Sila abaikan tajuk entry aku yang vavavom tu ! Hhahahaha



Aku tak ada nak update apa-apa pun. Cuma nak cakap niyy bulan kedua aku gunakan produk tabita dari sis sepet88.blogspot.com . Sebelum niy kalau keluar rumah ke mesti wajib pakai foundation tempek tempek atas muka tapi sekarang bila sebulan aku guna aku rasa "ehhh betul ke niy muke aku, ehh macam tak percaya je". Haa, gitulah perasaan aku sekarang tau. Lepas sebulan guna dah rasa cun gila kot, serius memang nampak cerah, muka pun flawless gila weyyy. Serius tak tipu !

 Dah sebulan guna, aku rasa tak payah pakai dah kot, wakakaka ! Muka dah cun kan malas gila nak maintain, berhenti kejap lepas tu tengok jerawat naik dekat muka tiga empat bijik, stress pulak mak hincik niyyy. Nak beli fikir pat puluh juta kali kot weyy. So sekarang aku teruskan jua memakai tabita dalam keadaan stress tengok orang lain cun dari aku, wakakaka ! Pegi kelas ke pegi mane ke aku tak pakai dah foundation segala bagai tu. Acara wajib aku lakukan sebelum keluar ialah lenseeee. Memakai lense berjemaah. Kejap pakai warna coklat kejap pakai warna niy kejap warna tu. Muntah darah la korang sumpah aku bajet ade lense banyak, padahal tiga je. Kahkahkah ! Macam mane la adik aku ade banyak lense, stress kot tengok banyak banyak. Rasa nak pakai sebelah kaler lain sebelah kaler lain. Wakakaka !

Ehh, shawl aku lagi seminggu korang dah boleh beli kot. Aku pun  taktau  mcm mane keadaan dia, haahaha ! Buzy kot sekarang, shooting dalam mimpi saje aku minggu niy. Hahahaha ! Ape la bodoh sangat mimpi aku sejak kebelakangan niyyy. Mimpi masked rider laa, mimpi orang nak bunuh aku laa, mimpi pegi shooting laa. Aku punyalah dengar lagu siti nurhaliza sebelum tidur semalam, alasan nak jumpa dia dalam mimpi tapi macam hareyyyy ! Akim AF, Norlia Ghani yang aku jumpaaaa.


*GAMBAR TESTIMONI AKU PAKAI TABITA NANTI AKU UPLOAD YAAA. BAGI AKU CUN DULU BARU AKU TUNJUK DEKAT KORANGGGG. SHAWL KALAU KORANG NAK TENGOK KAN, KALAU IG shawl_alyssa by syasyaanabella
KALAU FB KORANG SEARCH shawl_alyssa
VISIT MY IG, syaaaaaewan VISIT MY FB Syasya Anabella.


Waaa, promote nampak kak bedah. Ehh suka hati aku laaaa. Hahahaha ! Dah laa, serabut je ahhh taip panjang panjang :P




Insan kesepian di library KOLEJ PSDC TERSAYANG,
Syasya Anabella.

No comments:

Post a Comment