Wednesday, August 20, 2014

Open house yang sempoi !

Hello 21 ! Rasa tua gila kot dah masuk 21 tahun niy. 18 Ogos 1993 sampai skrg aku masih diberi peluang bernafas. Alhamdullillah ! Penat lelah open house hari sabtu hari tu pun tak habis lagi niy kan budak2 dgn ewan nak main tepung. memang tak la aku nak relakan diri aku utk semua tu. eh aku tau ade orang selalu stalker blog aku niy, i is tak kisah, iolls tau uolls rindu iolls kensss ? Hahaha ! iolls pun kadang2 terpikirkan dirimu jua wahai manusia yang berada di sungai ara, kahkahkah ! Tapi entahlah nokkk tak kuasa nak melayan.


Tima niy orang dah datang rumah tapi kami tetap berposing sakan, pedulik hape dengan orang. Tuan rumah yang sangat pentingkan diri kan ? Hahaha


Memasing muka excited pagi tu. Perhatian yaa, aku bukan pakai baju raya tau. Hahaha !


Weyy weyy weyy ! Mcm tinggi dari sarah je aku niy . Phewww ! 


Gambar tak ready pun aku upload ya sebab kang budak2 niy cakap aku sabotaj pulak, mentang2 gambar aku tak cantik aku taknak upload, ehh no no no !


Gambar niy kelakar gila laa, guna self timer tau , ber lari aku pegi duduk dekat kerusi tu haa lepas tekan button capture. Depan lecturer okay aku lari, ehh apa ada hal kan ?


Gambar time manusia tengah ramai dekat hall rumah aku tak sempat nak ambik sebab sibuk gilaa , tak sempat nak pegang handfone. Aku kan chef yang kelam kabut, hahaha ! Bersama tuan tanah kedawo, haha. Orang dtg rumah taktau alamat rumah sewa kami, Encik Ewan la yang pegi ambik. 


Last posing hari tu. Huh ! Penat gilaa kot.




No comments:

Post a Comment