Tuesday, November 19, 2013

Update belog lelaju , mcm jari ada turbo !


Kemain aku punya tajuk , hohoho ! Hari niy hari Selasa , esok hari Rabu . Bermakna ? Esok genap seminggu aku jauh dengan Ewan tapi aku rasa macam sebulan dah . Apa semua niy ? Rindu rindu rindu rindu rindu , rinduuuuuuuuuuuuuu ! Aku dah baik demam , minggu lepas masa nak balik Kedah , malam tu nak naik bas pagi buta aku dah demam . Sejuk menggigil satu badan . Ewan cakap aku manje , ehh mana ada laaa . Dah nak demam nak buad mcm mana kan ? *taknak mengaku pulak aku niy ? Hahahaha .

Semalam konon aku nak merajuk dengan Ewan tapi tak jadi . Aku mampu menahan merajuk aku selama dua jam saje , lepas tu call Ewan menangis bagai . Kahkahkah ! Yang aku niy siap text dekat adik Ewan suruh jaga Ewan , kalau ade ape ape bagitau aku . Tapi ? Membazir kredit je , aku tak tahan . Rindu gila babi kot tak dengar suara dia . Hahaha !

Aku baru kemas rumah tau tak , penad gila babi laa . Babi pun tak gila macam aku . hahaha ! Ehh lupa nak bagitau , kelmarin dulu pertama kali aku tengok AF secara siaran lansung . Rumahku syurgaku la katakan , tengok tv mcm orang gila . Laktop aku punya , tv pun aku punya . Hahahah ! Kbye

No comments:

Post a Comment