Wednesday, November 20, 2013

Sesuatu sangat !


20 Nov dah ? Waow ! Macam cepad je masa berlalu kenss ? Sedar tak sedar dah bukak sem baru , sem 5 boh aku lepas niy . Auww auww ! Senior boh . Tapi even gua senior sekalipun gua tak suka buli junior ehh . Junior yang suka buli aku , buktinya kan Ewannnnn ! Dia buli hati aku , auwww auww , nak poyo je ayat kan ? Hahaha !

Harapan aku sem baru niy , aku taknak ponteng kelas dah . Nak dekan ! Puihhhhhh :P Dari sem 1 lagi aku niy cakap nak dekan , padahal ? Habuk tarakkk . Tapi kan aku mengaku gila sem 4 niy mesti pointer aku down . Jangan la turun , jangan la turun nyahhh . Kelas ponteng , dalam kelas tak belajar . Subjek multimedia aku kena repeat tau , sebab kehadiran kena bar . Hahahaha ! Hope sem depan tak dah mcm tu ehh . i is takuittttt .

Ewan pegi kebun . So , sekarang niy aku nak ambik kesempatan untuk melelapkan mata aku . Dari size yang luar biasa terus jadi sepet mata aku . Pelishhh la , gua tak suka kecik kecik . Hahaha ! Semalam bercinta dengan Ewan sampai pukul enam pagi . Mengantuk ! Assalamualaikum , kbyeee !

No comments:

Post a Comment