Friday, November 01, 2013

Gila kentang aku update entry !


Kantoi lah Ewan baca blog aku . Sebelum niy kan aku ada puji dia siket siket mesti kembang bontot bontot dia kalau baca blog aku . Kahkahkah !

Semalam Kak Ika tanya aku sejak bila aku ada blog , aku pun lupa . Hahahaha ! Since dari aku habis sekolah kot , dalam form 5 macam tu lah . Hari tu pernah jugak aku bertekak dengan Ewan pasal blog , dia membebel dekat aku siket siket tak puas hati gaduh tulis dalam blog . Ya ampun bapak , memang aku minat tulis tulis niy . Hello , BM aku A+++++++ tau . Kahkahkah ! Ape yang aku rasa , aku sakit hati , aku geram aku luah dekat blog . Pedulik hape orang nak cakap , lama lama dia diam je . Tak sanggup nak berdebat dengan aku kot . Dulu , mase praktikal tiap tiap hari aku update , boley dikatakan tiga jam sekali aku update entry baru . Tak hagak hagak kan ? Tak kesah pun . Dulu mase mule mule buad , ayat aku memang tak cover lansung tauuu . Main taip je ape aku rasa , tapi bila ade member member yang baca , adik aku pun follow aku , ayat aku agak berlapis sedikit lahhh . Heeeee :)

Pukul 5 karang dah janji nak keluar dengan Ewan nak pegi tengok motor member weolls yang excident semalam tu haaaa . Mata aku tengah stim lagi niy , mengantuk tak habis habis weyy , semalam pukul 3 baru dapat lelapkan mata , pukul 6 dah terjaga tauu . Hari niy mata burung hantu .


Nak siap - siap ,

Malam niy update lagi ,

Assalamualaikum :D


No comments:

Post a Comment