Thursday, October 31, 2013

Settle kerja aku , yeayyy !


Ohhh yeahhh ! Baru lepas balik dating dengan Encik Ewan . Sampai hostel terus lepak dengan budak budak niy . Aku dengan Ewan macam biasa lah , jadi gila kejap main perang perang dengan pistol adik Sarah . Hahahaha ! Ramai yang tanya , nanti dah kawin weolls still macam niy ke ? Kahkahkah ! Aminnnnnn . Heeee :D

Segala urusan dah settle , yeaayy ! Aku dah order jam dekat ZALORA tepat pukul 12 malam . Suprise suprise suprise . Ewan memang tau aku nak beli jam dekat dia tapi taktau jam apa dan dekat mana . Tapi dia mesti tau punya aku beli dekat mana sebab dia mesti baca blog aku * ehh yeke ? Kalau tak macam mane ? Heee .

Ewan tau yang aku takkan keluar tanpa dia dan dia pun dah pesan dekat aku jangan keluar tanpa dia . Sayangnya dia dekat aku . Kehkehkeh ! Lebiu jugak lah , muahhhhhhh *okay okay , jangan muntah ehhh . 

Esok aku ade kelas DATABASE , MULTIMEDIA , WEB ,  itu semua tifuuuuuu .


Selamat malam , 

Jumpa esok ,

Assalamualaikum .

Curi curi ambik gambar iolls !


Dekat hostel aku , ade sorang adik niy . Dia suke curi curi ambk gambar aku tauuu . Maluuuuuuu ! Rase macam retis pulak iolls niy . Kahkahkah !










Gambar yang last niy tak tahan niy . Time niy aku tengah lawan mata dengan Ewan tauuuu . Panahan asmara betul ! Kahkahkah !


Baru balik klinik ,

Penat , 

Assalamualaikum :D


Sesuatu sangat !


Meleleh peluh peluh aku duduk dekat tangga sebab nak cari line wifi dekat hostel niy haa gara gara nak online . Kahkahkah ! Kolej aku tak bagi wifi pun tau dekat hostel , huwaaaa . Sedihhhhh !

Aku sebenarnya nak cari jam tangan dekat Ewan niy , fening kepale memikir kan jam ape aku nak beli . Pelishhhhh , tolong aku cari . Korang tau tak dekat mane nak cari jam tangan dekat lelaki ? Aku tak pernah beli jam dekat lelaki . Dulu dulu kalau nak beli dekat bekas bekas ex mesti tak jadi , rasa macam membazir je nak beli dekat mereka tuhh . # waaa , ayat aku ? Bekas bekas ex kau bagi , banyak sangat ke ex aku ada ? Adalah dalam tiga puluh lebih , kahkahkah . Kalau Ewan baca niy mesti dia bagi jelingan maut dekat akuuuuuu . Hahahaha !

Search punya search aku terjumpa jam jam niy dekat ZALORA . Hari tu memang Ewan ada tengok dekat ZALORA tu tapi aku buad taktau je sebab malas nak layan , kehkehkeh . Kan aku dah janji nak beli kan untuk dia tapi tunggu sat dulu naaaa . Sekarang niy , kalau nampak jam je dekat mane mane mesti dia akan buad muke cute dia tu .

Ewan : Jammmmmmmmmmm !
Aku : Sabar lah , kan dah janji nanti ma beli .
Ewan : Hum yelaaaaaa 


Muke dia korang jangan bayangkan ehhh . Bahayaaaaaa , dia suke buad aksi menggoda bile nak mintak bende dengan aku . Sesuatu yang sangat Ewan niy kan ? Bia aku je yang tau , hahaha ! Tegoda mak nokks .
Kejap kejap aku nak tunjuk dekat korang jam pilihan akuuuu .


Yang niy harga diaaa RM336.00


Yang niy pulak harga dia RM236.00


Aku suka yang bulat tuhhh . Aku tanya member member pun diorang suke yang tu jugak . Tapi bila tanya Ewan dia suke yang petak tu , nampak lain dari yang lain pulak . Aku feninggggg ! Yang member aku sorang niy lagi lawak , ade ke patut dia cakap Ewan tak pakai jam so tak payah belikan dia jam . Kepala hotak kau berjambul lahh . 



Nanti aku story pasal gambar niy ehhh 

Nanti dah beli aku bagitau ehhh , 

Nak tidur , 

Assalamualaikum :D



Monday, October 21, 2013

Nak Hilang Lemak Dalam Masa 2 Hari ???


Assalamualaikum and very good morning to  my teahers and fellow freinds , gitu haa mukadimah aku pagi niy .

Now , aku tengah excited menggunakan produk BELVYA PSS . Hahahaha ! Semua tempat aku tonyoh weyy . Hari niy hari kedua aku guna , ada ramai jugak tegur muke aku nampak lain . Syiokkkkk weyy ! Paling ketara aku nampak kan , paha aku . Heaven gila aku rasa ! Suka sangat . Nanti aku upload gambar aku tapi gamabar muka saje lah ehh ? Nak mampus upload gambar paha iolls yang sexy tu , ohhh tidak !

Kejap kejap , aku ade pinjam gambar orang lain yang guna produk niy , sebentar yerrrr . terbukti berkesan tahuuuuuu .

Niy luar kotakk , masa mula mula aku ambik dekat agent dia excited gila nak pakai .
Tapi apakan daya terpaksa teman Encik Ewan pegi Megamall ambik kerusi yang dia beli dekat mak dia .
Dia tinggalkan member dia dekar Megamall suruh jaga kerusi sebab Ferrari , Lamborghini , Avanza dia tak muat . 


Bau Belvya sangat syiokk . Bau macam ape ehh ? Aku pun taktau macam mana nak cakap . Hahahaha !



Gambar niy yang membuadkan aku teruja nak beli Belvya . Hahahah !


makcik niy , 2 hari je guna dah nampak perubahan . Lagi membuadkan aku teruja nak memakai tau !


Seeeee ? Muka jadi runcing kan ?? Oleh itu , marilah sama sama kite membuang lemak yang melekat 
dipipi , dagu , perut , lengan , paha dan sebagainyaaaaaaa .



Nak tengok Final Projek , 

Tataaa , 

Assalamualaikum :D




Sunday, October 13, 2013

Sayang kamu CIK ABANG GARANG !


Hello semua rakyat MALAYSIA HINDUSTAN HOLLYWOOD . Semalam aku rase memang hari Ewan marah kot . Pagi pagi buta dia dah mengamuk dekat budak rumah sewa dia . Dia dah pesan malam tu esok pagi bangun awal nak kemas rumah , cuci cuci bagai tapi hampeh semuanya . Pukul 12 aku kejut dia bangun tidur semua masih terbongkang dan terkangkang dibuai mimpi weyy .

Malam tu pulak dia gaduh dengan aku , hahahaha ! Aku mula mulanya nak manje manje jew dengan dia , nak suruh dia pujuk tapi ? Hampeh belaka . Aku niy dia tak peduli lansung . Bermula lah drama malam tu , hahaha . Akhirnya aku memang sebab dia call aku , kahkahkah ! Aku jerit jerit dalam telefon tu , padan muke . Tapi aku mintak maaf balik tau , aku kan perempuan yang berbudi pekerti . Hahaha !


Salam Aidiladha daripada kami berduaaaaa :)
Raya tahun niy raya rumah Ewan , heee :D
* Cinta kamu cik abang yang  garangggggg , i is tatuttttt :D


Selamat Malam , 

Kbyeee , 

Assalamaulaikum :)





Thursday, October 10, 2013

Salam Jumaat uolls :D


Morning uolls :D

Bangun terus tengok jam , pukul 7 pagi dah ? Fikir dua tiga empat puluh enam kali nak pegi ke taknak kolej ? Kakak yaya takmau pegi , aku pulak ?  Takkan rajin sangat nak pegi kan ? Dah lah Jumaat niy , tidur pun sodap weyy . Fikir punya fikir , aku bangun mandi , siap siap pakai baju terus turun bawah naik bas . Huh ! Dah lama tak naik bas , rasa kekok pulak kan ? Ewan takdek kelas aku jadi bengong sekejap . Aku main capai jew Tshirt , seluar jeans jaket MPP . Nampak sangat selekeh aku hari niy pegi kolej . Hahaha ! Tak kisah pun .

Mengantuk sangat niy haa , dalam bas aku ingat nak tidur kejap tapi keadaan tidak mengizinkan lah pulak . Berjaga macam orang gila lah aku . Semalam Ewan kelas malam , dia balik dalam pukul 10 lebih dia bagitau aku tapi time dia nak keluar dia tak bagi tau aku pun , bapak hangin aku satu badan . Nak marah dia tapi dia pulak buad suara nak anje anje dengan aku . Ishhhh ! Tak jadi nak marah lah aku niy haaa . Pagi niy dia takde kelas , so semalam dia overnight pukul lima baru balik . Dia tinggal aku poitttt .


Nak sambung buad photoshop ,

Kbyee ,

Assalamualaikum :D

Wednesday, October 09, 2013

Tak ku sangka tak ku duga !

Tajuk mesti nak poyo , sadis semacam saje =)


Sebelum terlambat aku nak bagitau jugak yang minggu lepas aku ikut pegi genting Highlands , Cameron Highlands , Bukit Tinggi , Sunway Lagoon . Okay , itu tifuuuuuuu ! Aku ikut dia pegi genting saje okay ?? janji melayu kan , biaselah . janji pukul 12.30 nak keluar dari hostel nak pegi makan semua tapi tak adoo . Pukul 2.30 baru gerak semua manusia . Hahaha ! Pukul 1.30 Ewan ade dekat Kemaman lagi haa . Motor dia buad hal ape laaa . Cehhh ! Jumaat petang tu , dia dah balik Kemaman , dia balik ambik air uztaz bagi untuk aku . Aku kena gangguan , dah malas nak ingat . i is tatut tau , huwaaaaaaa . Bakal mak mertua yang suruh balik ambik air penawar tu , nampak tak aku niy menatu kesayangan beliau ? Kahkahkah ! * mmuahhh , sayang mak mertua i , heeee :D

Hari niy , hari khamis okay ? Kelas memang padat dan mampat uolls . Semalam sebelum tidur , Ewan dah pesan kejut dia pukul 7 pagi tapi aku taknak , hahaha . Pagi tadi aku kejut dia awal 2 minit , membebel macam makcik . Sorry darling , janji hari niy tak buad lagi tapi esok tak boley janji lagi ehh . Heeee :D

Sampai kolej , terus menuju ke cafe untuk melantak . Opkoss lah dengan Ewan * aku tak boley jauh dengan dia dah sekarang , demam hari tu pun tak habis lagi tau . Manje tak titeeee ? Kehkehkeh .

Aku sebenarnya nak bagitau yang aku mnugkin kenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


REPEAT PAPER MULTIMEDIA ! AKU KENA BARRRRR .
Lama lagi lah aku duduk Kolej PSDC niy .


Nak sambung kelas ,

Kbye ,

Assalamualaikum :D