Sunday, September 29, 2013

Sentap gila okay ?


Okay , sentap sangat dengan Ewan . Huh ! Dia boley tak perasan aku dekat cafe tadi , bebal dalam hati aku tengok dia dari jauh tau . Call berjuta kali pun dia boley tak perasan yang aku dengan dia dekat tempat yang sama . Pftttttt , puihhhhh ! Aku berjam menunggu dia dekat cafe tau , cakap nak pegi beli rokok tapi aku rasa mcm dia pegi buad rokok jew , nak nanesssssss :'(

Aku duduk dekat kerusi cafe tu tengok dia datang tapi dia tak perasan aku , Kak Jue Kak Yaya Kak farah cakap jangan pegi dekat dia tunggu sampai dia perasan . Yang aku niy tak tahan nak jumpe heroooooo , hati dup dap dup dap tahu tak ? Call banyak kali dia tak angkat , maki dalam hati jew ahhh aku niy . Last last aku bangun pegi duduk depan dia ,  dia boley buad muke slumber biawak dia , arghhhh ! Aku ingatkan dia nak terkejut tengok aku depan mata dia .

Pukul 1 aku bangun gerak nak masuk kelas , tiba tiba ada kelas ganti Encik Harun buad , huh ! Baru nak lepak goyang bontot dekat cafe , boley berangan siket . Naik tangga cafe hentak hentak kaki , saje nak bagi Ewan tengok . Konon nak tunjuk marah lettew , kahkahkah ! Tapi malangnya dia tak perasan pun , nak nanessssssss , huwaaaaaaaaaa


Sampai sini jew ,

Kbye!

Assalamualaikum :D




Encik Tunang , iloveyou !



Mohd Izwan Hafiz bin Abdullah , 


*iloveyou when you smile to me 
*iloveyou when you stare at me
*iloveyou when you call my name
*iloveyou when you hold my hand

 Lebiuuuuuu ,

Mmmuahhhh , 

Assalamualaikum .



Taknak period mcm niy dah !


Assalamualaikum , good morning everybody . Lama betul aku tak update belog cun melecun aku niy * konon cun la ! 

Aku tengok tarikh dah 28 September dah tapi aku tak period period lagi niy , ishhhh risau pulak . Haaa , jangan cakap aku PREGNANT lah ehh , sepak montot tu kang . Aku risau lah sebab aku kalau sebulan tak period nanti bila mai tu dia bak hangggggg . Sebulan tak berhenti tau tak ? Tiba tiba sabtu malam tu Kak Leeya dengan Abg Ewan ajak keluar pegi pasar malam . Aku niy pulak pikir dua tiga empat puluh enam kali tau tak , dah 4bulan lebih aku asyik keluar dengan Ewan jew takkan aku nak tinggal dia kens ? i is tak rela uolls tinggal Encik Tunang i sorang sorang *dia keluar tak ingat aku pun kan ? Pfttttttt ! Setelah berbincang dengan Kak Leeya kan , kami terus pegi ambk Ewan dekat rumah sewa dia , hati i berbunga bunga . Kahkahkah ! Sekarang musim hujan , so tak boleh keluar berdua dengan dia . Kereta ? Dia dah hantar balik kampung , now naik motor jew laaaa . Tak boley nak anje anje dah sekarang . Kang tergolek atas motor . Mihmihmih .

Pegi pasar malam , aku tiba tiba takdek selera nak makan . Percaya ke idokkk ? Aku sendiri pun tak percaya apa yang aku alami sekarang niy , wakakakaka ! Ewan risau gila dan aku niy terasa berharga sangat , hahahaha . Aku beli cake blueberry , alas perut . Ewan pulak dia hentam beli murtabak , nasi lemak lepas tu apetah lagi dia beli . Pegi lepak Tanjung Api , makan dekat sana . Lama jugak lahh , lepas tu pegi tempat wajib TELUK CHEMPEDAK diluar pagar ambk galah tolong jolokkan , kahkahkah ! Taman Kerang jangan dilupakan , karaoke sekali okay ? Ehhh , salah susun destinasi pulak .

Mula mulaaaaaa :
  • Pasar malam
  • Tanjung Api
  • Taman Kerang
  • Karaoke
  • Oasis *tengok bola , okay MU kalah tak bermaruah , i is malu sebab i sokong MU , huwaaaaaaa 
  • Teluk Chempedak 
  • Katil akuuuuuu , ohhh manyak syiokkkkk ohh !

Begitu laa susunan nyaaaa . Hahaha ! Mase dekat Oasis tu aku dah rasa pelik dah , ishhh ! Mata dah stim gila mengatuk doe . Ewan pegi toilet aku pun gedik nak ikut . Nak shesheee lahhh , tengok tengok ....... OMG OMG OMG ! i is period , yahooooo ! Aku perempuan normal okay . Keluar toilet dengan bangganya senyum kambing dekat Ewan . Ouchhh , diam saja . 

Keesokan harinya , ya ampun bapak bapak ibu ibu . Sakit teramat sangat ! Aku sampai demam tau tak period kali niy , sakitnya tak terkata . Mcm taknak period dah aku rasa , ohh tidakkkk !



Iloveyou papa , 

Jom buad assignment !

Assalamualaikum .



Monday, September 09, 2013

Bukit Tinggi , ohh yeahhh !


Good Morning everybody !

Mende niy aku nak cerita da berabad dah tapi malas sangat nak menaipnyaaaaa . So , hari niy dalam kelas Cik Umi , assignment aku dah siap ( orang pertama siap tau , rajin bak hang ) Aku bukak lappy , terus lelaju menaip ( itu tifuuuuuuu okay ? Aku bukan ambk kos kesetiusahaan pun nak menaip lelaju niy haaa )

Encik Izwan Hafiz bin Abdullah telah pergi ke Bukit Tinggi tanpa membawa aku weyy , huwaaaaa ! ( menangis meleleh hingus , kesat balikkkkk ) i is jealous tahu ? Pepagi buta text aku cakap dah lambat , kena tinggal laaaa aku dekat rumah . Kebetulan aku balik Penang , memang patut la kena tinggal kan ? Takkan dia nak p ambk aku dekat Penang lepas tu patah balik ke Kontannnn ( bangang nama nya ehhhh )

* kejapppppp , aku nak buad presentation

5 minit kemudiannnnnnn

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Okay , dah settle presentation . Aku orang first present , aku rasa lecturer nampak aku menaip belog niy tu yang dia kenakan aku niy . Wakakakaka ! Peduli hape aku . Dah habis cerita pasal niy , jom sambung cerite Ewan Apis tuhhhhh !

Bila dia sampai dekat sana , dia call aku saje nak jealouskan aku lettew . Kong ajor sangat kau papa ! Huwaaaa ( menangis dalam hati jew laaaa ) Siap hantar gambar muke poyo dia dekat aku . Tak kesah pun weyyy ( padahal aku dah guling sambil jerit - jerit tengok gambar diaaaa posing maut tuhhh ) Dia janji nak bawak aku pegi nanti entah bila laaa . 



Gambar first dia send dekat aku .
Aku rasa mcm nak lari laju laju lepas tu tolak
 dia masuk dalam kolam tuuu . Hahahaha !

Kau ingat seksi ke papa ? ( huwaaaa , kuda pink bagi aku nangissss )


Peace yoooo ! Hahahaha

Muke mintak kesian dekat aku ?
Sudah la papa ! Tak makan pujuk rayu kauuuuu .

Kau tengok gambar niy ! Kong ajor sangat jealous kan aku .
Huwaaaaaa , nangis lagi akuuuuuu .
Lompat lagi , tinggi jugak laki aku ehhhh . Kahkahkah !

Dia pinjam lappy aku hari tu , bila dia pulangkan dekat aku , dia save gambar gambar  dia dekat lappy aku . Nampak sangat nak jealouskan aku !




Tengok org present kejap ,

Ohh yeahhhh !

Assalamualaikum :D





Merapu meraban !


Hemo hemo :D

Salam sore semuanyaaaaa ! Lame benor aku tak mengupdate belog niy haa . Dulu , tiap tiap minggu tiap tiap hari menconteng arang dekat belog niy haa . I is buzy okay ? #bajet la sangat , hahaha !

Semalam seharian berjalan , sangat penad . Pegi gelapkan kulit muke dekat GEMPAK ASTRO . Hahaha ! Bukan selalu pun kan pegi gelapkan kulit muke . Sape suruh Ewan ikutkan sangat perangai aku niy haa , berjemur la jawabnya weyy .

Mende yang aku rasa lawak sangat sekarang adalah kenssssssssssssss , Ewan risau sangat #mata ke atas tangan dibahu , bila dapat tau Merul balik cuti . Kahkahkah ! Bukan aku nak cemburukan dia tapi aku malas nak sembunyikan pape , aku niy kan jujur , pfttttttt ! Wakakaka . Kang dapat tau nayaa aku kena , baik aku jujur dengan dia .


Kelas Encik harun niy ,

Byeeee ,

Assalamualaikum :D