Monday, July 29, 2013

Salam Lebaran uolls :)


Mak nenek ! Lepas sahur aku masuk keluar tandas , ape lagi nak buad kalau masuk tandas kan ? BERAKKKKKK laaa . Wakakaka ! Sampai kan pagi tadi nak pergi kolej pun aku sempat check in dekat tandas tau . Now , aku baru keluar tandas dekat kolej *takdek motif lansung kan cakap pasal taik bagai pagi - pagi mcm niy . Pagi niy masuk kelas MANAGEMENT tak buek apo pun haaaa , kertas kerja Kak Farah hilang , so aku duduk rileks jew laaa . Hahaha ! Aku kan group dengan dia , bila dia tak bawak aku rileks goyang bontot jew laaa , hahaha ! On lappy , online muka buku jew laaa . Kerja aku online jew dlm kelas , hahaha ! Kite bayar wifi , suke hati la kan nak guna ke tak . Duit mak bapak aku , kau sibuk ape weyyy ! Tak menyempat aku upload gambar , tag dekat membe - membe FB , bukan ape weyy , iolls bile balik kampung jangan harap la nak pegang lappy mahupun handfone . iolls kan rajin menolong dokek sinun haaa *tolong percaya ea , aku mmg rajin tau dekat kampung . Marilah sama - sama kita layan perasaan tengok hasil karya aku , mihmihmih :)


Selamat Hari Raya uolls , mintak ampun mintak maaf kalau ade salah silap terkasar bahasa , termencarut , terlebih mengutuk ape ape kensss . Raya niy jemput dtg rumah iolls okay ? Alamat , cari sendiri laa takpun search google *bajet artis la kunun kan , hahaha ! 


Marilah sama - sama kita menghayati gambar niy , hahaha ! Motif sebenar , nak tunjuk baju couple . Wakakaka ! Padini buad sale gila - gila babi  woyy bulan puase niy . Aku ape lagi , meyusahkan diri berjalan dari Zenith tu haaa , parking takdek wey , terpaksa jalan jauh . Ohh yeahh ! Berebut dengan orang tau size baju . Sebat size S dua helai , size S kau aku pakai , sama dengan Ewan kauuuu ! Dia pakai fit gila wey , nampak body dia yang katang tu haaa ,wakakaka ! 



Jom bukak puasa dekat padang hari niy !

Ohh yeahh !

Assalamualaikum .






Monday, July 22, 2013

Hari gaduh sedunia !


Aku rasa hari niy hari gaduh sedunia . Aku rasa last aku sound and rase nak sepak - sepak orang mase sem baru , 2011. Lame da tu wey ! Hep pulak cari pasal , aku dengan sibuk nak submit tajuk final projek dioran boley pulak call aku cakap nak jumpe bagai . i is penad u know ? Nak letak jawatan la niy .

Semalam aku ingat da settle masalah niy tapi si perempuan tu pulak boley pegi report dekat pakwe dia . Mcm pftttttt lagi woyy ! Aku niy punya la taknak babitkan pakwe makwe dalam hal niy terpakse mereport dekat Ewan sebab dia dengan aku gaduh pagi tadi . Kalau aku bgtau dia takdek la dia nak angin sgt kot . Hahaha ! Ambk kesempatan di dalam kegaduhan . Ayat mcm keling  lagi aku niy , hehehe . Menyirup aku baca text dari si polan dan si poyo tu haaa . Tidakkk ! Knp aku jadi mangsa ? Aku punya la nak baik kan korang tapi aku jadi mangsa pulak . What pfttttttt !

Ewan pulak satu hal , kelas dia batal dia tak bgtau aku . Yang aku punya lah tunggu dia , siap bagai nak rak nak pegi kelas . Dekat sejam tunggu dia wey ! Call byk kali dia tak angkat , mcm kentut dia laa aku tunggu . Pukul 8.30 dia call aku buad ape , nak hantar aku pegi kolej la konon - konon nya . Cisss , hampeh ! Sakit hati i pa .


Tak jumpa tiga jam ,

Rinduuuuuu ,

Assalamualaikum :D