Sunday, May 12, 2013

Sabun Gluta Collagen 3 Layerrr ! Cantik dalam 3 hari sajaaaaa



uolls , aku nak promote siket sabun niy haa . Aku da test guna sebulan da okay , memang berkesan taw . Tadi bila aku pegy hantar kakak aku dekat kolej dia kan * dekat jew dengan padang besar uolls . Singgah sebentar cuci mataa , sempat sebat dua baju . Jahanam duit ibu aku , sempena hari ibu niy ibu aku yang kena belanja anak - anak diaa . Mihmihmih :D 

Aku pun mengambil peluang niy beli SABUN GLUTA COLLAGEN ! Rambang mata bak hangggg . Haiyoo ! Sana sini panggil aku masuk kedai nak promote barang , tiba tiba rasa famous mamous sebentar sebab kena tarik bagai kannn . Kahkahkah ! Kebanyakkan orang jual sabun niy mahal gilaa . Ishhh ! Jangan la begitu . Aku beli seketul RM8 jew kauuuuu ! Murah tak murah takkkk ? Membe aku kan muke dia jerawat bagai dulu but now kulit dia flawless gila kauuu . Jealous akuuuu !

Bahan - bahan ? Sabun Gluta Collagen niy kan ada 8 bahan utama terbaik , tak percaya kau try search . Ade Glutathione Milk , Arbutin , Kojic , Licorice , Kolagen , Roseships , Virgin Coconut Oil , Vitamin C & E * korang taw kan ape kebaikan vitamin C dan E niy , aku malas nak taip panjang - panjang . HAHAHA ! 

Tujuan sabun niy ? Haaa , sabun niy kan dia bekerja untuk cerahkan kulit uolls taw . Dia buang sel - sel kulit mati . Nanti korang boley nampak lebih cerah , muda dan tegang taw . Kalau korang ade masalah kulit berminyak kew , jerawat kew sabun niy sedia membantu taw . 3 hari korang boley tengok kesan , cuba la kalau tak percaya . Setakat parut dekat muka dengan badan tu In Sha Allah boley hilang . Parut aku dekat perut sebab kena serika pun da hilang . Nak bukti ?? Giloo kauuuu , takkan aku nak tunjuk perut aku dalam belog . Nanti tak pasal - pasal Incik Merul sepak aku laju - laju . Kahkahkah ! Untuk yang baru lepas bersalin pun boley guna taw . Cantik nanti perut korang !Haa , satu lagi lupa nak cakap , kesan - kesan hitam dekat celah - celah lipatan tu pun boley hilang . Peha pun same taw . Putih macam minah salleh la nanti ketiak uolls . Jeragat pun sama taw !

Cara guna ?? Cuci muka uolls dengan sabun niy lepas tu tunggu kejap dalam 3-5 minit . Nak bagi dia serap dulu , kalau tak mane nak dapat hasil kan ?? Lepas tu bilas dengan air bersih . Kalau yang untuk kulit sensitif tu pulak , biarkan dalam 30 - 60 saat da boley bilasss . 


Jom cantik sama - sama :D

Sementara stok masih adaa , 

Assalamualaikum  .








No comments:

Post a Comment