Saturday, March 03, 2012

denggi oh denggi !

hey stalker ! sehat ke anda semua ?? korang , aku baru pas holidays . enam hary lime malam kt hospital tengku ampuan afzan kuantan . faham tak ? lembab la korg neh , haihh ! aku kene denggi la . demam since rabu lepas lgy . isnin pegy hospital , knon2 nak cek je la . pas tu kene amek drah , msok air sbb aku dah bape hary tak mkn . takde selera kott time tu . tibe2 doktor dtg ckp kt aku ''AISHAH , AWAK KENE TAHAN '' ape ? i cant believe it . mcm nak pengsan ade jgak time tu . first time la katekan . dup dap dup dap jntungku . HAHA . sblh aku ade bdk ikip , kene tahan jgk . dlm haty aku , huh ade geng . selamat . haha ! aku pun ditolak oleh kak jue ( bdk satu kolej ngn aku , dea teman aku pegy hospital ) mule2 aku duk katil num tujuh . bdk ikip tu katil num enam . aku pun mmb la ngn dea , kan dah dpt kwn baru ##

kene amek darah sume time tu , sakit kott wehh . petang tu kak dayah ngn ahmad ikhwan dtg tgok aku :) riang ria muke aku . yg tesayang dtg tgok ^_^ keesokan hary nye aku kene tuka katil plak . katil num sepuluh , mmb aku yg bdk ikip tu ktil num sembilan :) nak d jdykan cite , mmb aku mia kene tahan jgk. denggi jgak . hadoiii ! denggi denggi . petang tu mmb2 aku dtg melawat . abah aku pun same , mak tiri aku msakkan aku sup ketam , thanks auntie . keesokan hary pun same jgk , mmb2 aku dtg tgok aku . mmb2 abah aku pun dtg tgok aku kt hospital , bwk hamper buah buahan . mcm tau2 je aku suke strawberry :)

ahmad ikhwan ? tiap2 hary dea dtg tgok , teharu sgt . khamis mlm mmb aku si dila tu bole kua dah , aku tak lgy . busan dah neh kt hospital . pagi ptg siang mlm kene amek drah . sejuk satu hal , tgn aku plak bengkak sbb sala msok wayer . bangang btol doktor tu . jumaat pgi plak mia ngn akak sblh katil tu bole kua . aku bile lgy ? seksa nye rase . doktor ckp aku tak bole kua lgy sbb drah aku tak normal . drah normal utk pmpn 40 tapi aku 43 . mcm laki pekat nye . tgn dah lebam sbb kene amek drah . tgn kiri knan dah kene ccuk msok air . nak mkn pny la seksa . waa , pgi tdy sabtu bersamaan 2 mac 2012 doktor ckp aku dah bole kua . gile happy ! haha . thanks gile pade mmb2 yg dtg melawat aku pgi ptg siang mlm . jasa korg mmg aku knang smpy bile2 . kepade ahmad ikhwan bin halim , thanks gile d sbb melawat syg tiap2 hary time syg holidays kt HTAA kuantan . iloveyou gile2 . abah , auntie , cik ella thanks tgok syasya :) tak lupe jgk team 12 mekanise yg melawat sy , bgi hamper dan doakan sy cepat sembuh . thankssssss gile weh 


#thankssekalilagijasekorangmmgakukenangsmpybile2



No comments:

Post a Comment